Så er Klikkertræneruddannelsen gennemført og bestået

Sidste uge var fuld af spændende aktiviteter, der havde med hunde at gøre. Onsdag aften var jeg til et spændende foredrag med Per Jensen, svensk professor i etologi ved Linköping universitet, der fortalte sidste nyt om forskning i hundeadfærd og om hundens “indre liv”. Samtidig fik jeg et signeret eksemplar med hjem af hans nyeste bog.
Torsdag var jeg med Anaya til et før-parrings-sundhedscheck hos dyrlægen. Alt var i skønneste orden, og jeg var som altid så stolt af mine hunde, der er eksemplariske patienter, der selv hopper op på dyrlægens bord og sidder stille som en mus, mens de bliver undersøgt, helt uden det er nødvendigt at holde dem.
Endelige sluttede weekenden af med de 2 sidste intensive dage af min klikkertræneruddannelse. Jeg har nemlig bl.a. brugt 2014 på at tage en klikkertræneruddannelse ved Canis Hundeskole, og i weekenden var jeg til den praktiske eksamen efter at have bestået den skriftlige eksamen. Jeg brugte Bikita som min eksamens-hund, da jeg skulle vælge en af dem, men jeg har haft begge hunde med til træningen hver gang, og jeg vurderer helt klart, at jeg lige så godt kunne have bestået med Anaya. Eksamen blev afsluttet med hyggelig sammenkomst hos Dina Doctermann,  hvor vi også fik udleveret flotte diplomer.
Nu går jeg videre med klikkerinstruktøruddannelsen hos “Hund & Træning”, så jeg forhåbentlig om endnu et års tid har papir på, at jeg er grundigt uddannet til ikke alene at træne mine egne hunde, men også undervise andre mennesker og deres hunde.


This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.