Baloo

Baloo er anden generation fra vores lille kennel, idet vores Linnemann Bikita er hans mormor, og vores egen Bikita’s Legacy Anaya er hans mor.
Egentlig var det slet ikke meningen, at vi skulle beholde en han efter Anayas første kuld, men da der kom hele 9 hanner i kuldet, besluttede vi os hurtigt for en han, og det kunne kun være hr. Sort eller Baloo, som han kom til at hedde.

Lige nu er Baloo lige blevet 5 år her februar 2020. Han er  fuld af selvtillid, som man næsten kun kan blive, når man er elsket af både sin mor og mormor samt af os ikke at forglemme. Vi har hele tiden haft store forventninger til ham, som han indfrier så fint. Han blev exteriør champion i Danmark i september 2019 med fremragende kritik. Senest ved at blive rallylydighedschampion efter blot 3 dobbeltprøver i rally-expert klassen. Han er kvik, lærenem og samarbejdsvillig, men stadig meget en rigtig Ridgeback, der hviler i sig selv, og ikke har noget behov for “at please”. Han har, som sin mor og mormor, et stort jagt-gen. Foreløbig “jager” vi dog blot lavendel- og eukalyptusdufte som led i Nosework, hvor han også har titlen NW1 og har gjort det rigtigt flot til konkurrencer. Selv vil han helst jage levende vildt, hvis han kunne få lov, og han er ekspert i at snuse vildt op, når vi går tur. Har har en LP1 titel i DKK lydighed med 195 point ud af 200. Håber næste titel i lydighed snart kommer i hus, men alle de konkurrencer vi har været tilmeldt her i foråret er alle blevet aflyst pga Coronakrisen.


Comments are closed.