Baloo bliver 5 år og Anaya 8 år i næste uge

I den kommende uge kan vi fejre hele 2 fødselsdage: Baloo bliver 5 år den 10. feb. -20 og Anaya bliver 8 år på Valentins dag, den 14. feb.- 20. Det skal selvfølgelig fejres med ekstra god hundemad, kys og leg. Vi glæder os over at hele vores hundeflok på 3 trives så fint og har det tætteste bånd til hinanden.
Baloo og jeg har været flittige på konkurrencebanen og Baloo er med rekordfart rykket fra rally øvet til rally ekspertklassen efter han lige tog 3 rallyøvet prøver med de maximale 100 point i træk. Herefter har han været oppe til 2 dobbeltprøver i ekspertklassen, som han klarede superfint og har allerede 2 af de 3 certifikater der kræves for at blive rally champion. Vi er selvfølgelig megastolte af ham.

Bally med sine fine præmierosetter
På vej i skoven

Anaya efterår 2019 –

stadig lige smuk <3

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.