Succes for Kennel Bikita’s Legacy på RR dagene 2016

Lørdag morgen drog vi afsted med tungt lastede biler til de årlige RR dage. Jeg havde meldt alle 3 hunde til lydighedsprøver, og herudover skulle jeg også udstille Baloo og Anaya.
Da vi mødte kl 9.30 var vi egentlig i rigtig god tid, hvilket jeg tænkte var godt med en ung, nysgerrig og energisk hanhund som Baloo i bagagen. Imidlertid blev vi overtalt af rallydommer Paul Lysholdt til at efteranmelde os til Rallyprøverne, og så fik jeg pludselig travlt, for rallyprøverne gik i gang allerede kl 10. Det er snart et år eller mere siden, jeg har trænet rally med hundene, da både Anaya og Bikita virkede, som om de var trætte af det, men Anaya gik en smuk rally øvet klasse til 99 ud af 100 point og fik en 2. plads og sit 2. cert. til titlen som rally øvet mester. Bikita bestod også sin rally expert klasse med glans og blev ligeledes nr. 2. Stor tak til Paul Lysholdt for nogle fine baner og for at overtale mig til at tilmelde os. Det blev en dejlig oplevelse.
Så skulle jeg jo lige et smut i udstillingsringen, hvor Baloo fik en superfin bedømmelse af Frans Zimmermann, specialdommer fra Østrig. Han fik excellent med CK og vandt mellemklassen.
Så skulle vi lige klare nogle lydighedsprøver. Som jeg husker det, nåede jeg at gå op med Baloo i LP1 – hans første prøve nogensinde – som han bestod med en 1. præmie i første hug, så nu har han fået titlen LP1.
Derefter var det Anaya, der skulle op i LP2. Hun er en følsom hund, der ikke bryder sig meget om at blive bedømt, selvom hun kan sine ting, men i går klarede hun det så fint og hev en 1. præmie hjem i LP2 med en fin pokal og roset som bedste LP2 hund på RR dagene 2016. Det vil sige, at Anaya også fik en ekstra titel i går, nemlig LP2.
Ind imellem lydighedsprøverne skulle jeg så lige i udstillingsringen igen med Baloo for at konkurrere om titlen Bedste Hanhund (hvor han dog ikke blev placeret), og så skulle Anaya også lige i udstillingsringen, hvor hun blev nr. 3 i Championklassen og ligeledes fik excellent med CK og en meget fin kritik af dommeren. Det betød jo, at jeg også skulle en ekstra gang i ringen med hende for at konkurrere om titlen Bedste Tæve (hvor hun dog heller ikke blev placeret) og så skulle jeg også lige have Bikita op i den svære LP3. Jeg vidste godt, at nogle af øvelserne ville være en udfordring, specielt fordi LP programmet er ændret fra 1. januar 2016, men hun gjorde det så godt, hun kunne, og fik en fin 2. plads på dagen. LP dommer var Erik Sørensen og prøveleder var Knud Djernes, og de gjorde også et fantastisk arbejde på dagen, hvor jeg er sikker på, at vi alle følte os rigtigt godt behandlet.


Endelig var der de uofficielle konkurrencer tilsidst, som dommer Frans Zimmermann dog tog meget seriøst. Her var det kun Baloo, der fik chancen for at være med, da jeg manglede en handler til Anaya, men jeg havde den store glæde, at Baloo vandt pokalen for Bedste Hoved, og han fik tilmed Bedste Ridge #3 og Bedste Bevægelser #4.
Så var klokken også nær 18, og jeg kunne mærke, jeg var lidt svag i koderne efter en meget hektisk, men skøn dag, hvor jeg hverken havde siddet ned eller fået vådt eller tørt på noget tidspunkt. Der var dog lige energi til at deltage i den årlige pokaluddeling til året RRK hunde, hvor Baloo jo vandt titlen som Årets Baby/hvalp Han. Efter overrækkelsen af pokalerne var der hyggelig middag med RR folk, inden vi meget trætte kørte hjem.


This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.