Parring mellem Anaya og Rod den 10. og 11. dec 2014

Tirsdag den 9. december var vi igen en tur til dyrlægen for at fastlægge ægløsningstidspunktet hos Anaya, og dermed det rigtige tidspunkt at køre til Nordjylland. Tirsdag viste undersøgelsen, at Anaya ville have ægløsning næste dag og så drog Anaya og jeg afsted mod Jylland. Da jeg ankom onsdag formiddag tog Rod og hans voksne søn, Emil, imod mig. Det vil sige, de hilste ikke på mig, dertil lugtede jeg alt for spændende af højløbsk tæve, men jeg blev meget ivrigt gennemsnust, som var jeg en stor spændende duftblok.
Elisabeth, Rod, Anaya og jeg kørte derefter ud til en stor lysning i Rold skov, hvor 1. parring fandt sted. Anaya var lidt skeptisk i første omgang over Rods store interesse for hende, men Rod viste sig som en sand gentleman, helt som Elisabeth havde fortalt tidligere, så det varede ikke mange minutter før Rod havde charmeret Anaya, så hun var helt med på parringen. Næste dag var vejret helt skrækkeligt med slud, hagl, regn og rusk samt lidt torden i baggrunden, så der fandt parringen sted i et gammelt krudthus ude i skoven. Der opførte Anaya sig allerede som en meget rutineret tæve og vidste straks, hvad det gik ud på, så der gik mindre end 10 sekunder fra vi slap dem til endnu en fuldbyrdet parring.
Herefter gik det hjemad i skrækkeligt vejr hele vejen gennem Jylland, men vi kom glade og trætte hjem, og Bikita var lykkelig over at se os igen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.