Fantastisk dag for Kennel Bikita’s Legacy

I går var vi afsted med alle 3 hunde til RR dag i Billund. Det blev en helt overvældende dejlig dag, hvor vi kørte hjem med hele 6 pokaler, 7 flotte rosetter, 1 flot diplom til Bikita for Årets Bedste LP3 hund i RR klubben, samt et hav af fine tasker, foder- og godbidspræmier m.m.
Først og fremmest var det en rigtig hyggelig dag med god stemning og et skønt besøg af Charlotte med Binti, Baloos dejlige søster, der bor i nærheden af Billund. Desværre fik vi ikke tid til at snakke så meget, som jeg gerne ville, da jeg også havde en meget stresset (men sjov) dag, da jeg havde tilmeldt både Baloo og Anaya til udstilling, og der foruden ind imellem skulle til LP (alm.lydighed) prøver med både Anaya og Bikita og senere Rally-prøver igen med både Anaya og Bikita.

Allerførst kom Baloo i ringen. Han var igen en drøm at have med på udstilling, glad og fuld af selvtillid, og dommeren var helt oppe og ringe over hans skønne bevægelser. Han fik særdeles lovende, blev Bedste Hanhvalp og senere Bedste Hvalp i Racen, da han skulle konkurrere mod 3 fine tævehvalpe. Hans kritik var superfin, den kommer under Baloo udstillinger, så snart jeg får tid.

Bikita blev snydt for at komme til udstilling i går, noget hun ellers elsker, men da både Bikita og Anaya er champions nu, skal de stille i samme klasse, så da jeg ikke kan dele mig i to eller har en handler i reserve, må Bikita indtil videre vente med udstillinger.
Anaya klarede det til gengæld helt forrygende. Hun vandt først en stærk championklasse, blev dernæst Bedste Tæve i Racen, fik sit først Klubcertifikat og tilsidst BIM (Bedst i Modsat Køn), da hun løb mod sin morfar, der blev Bedste Hanhund i Racen. Dernæst vandt Anaya også den uofficielle konkurrence: Bedste Bevægelser, og endelig blev hun Bedste Danskopdrættede hund 😀

Anayas kritik bliver jeg nødt til at gengive i sin helhed:
“3 years old, excellent type, feminine head, correct ears and eyes, flat skull, dark muzzle, elegant neck clean, excellent fore chest, clean shoulder, strong bones, deep in chest, very nice top line, correct ribcage, powerful loin, correct angulation, correct tail set, moved powerfully, typical ridgeback movement, excellently showy, hopeful bitch”

Det var en stor Ridgebackudstilling med 57 hunde tilmeldt. Dommer var Dr. Steffen Schock fra Tyskland, der selv er Ridgebackopdrætter.

Både Anaya og Bikita arbejdede også fint til LP og rally-konkurrencerne, der pga af vejret var flyttet indenfor. Det blev her til en flot 1. præmie og pokal til  Anaya i Rally Øvet klassen, hvor hun samtidig fik sin første “pind” på vej til RallyØvetMester- titlen.

Alt i alt en helt forrygende dejlig dag med masser af godt selskab. En stor tak til Ridgebackklubben for et flot arrangement.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.