Baloo

Baloo er anden generation fra vores lille kennel, idet vores Linnemann Bikita er hans mormor, og vores egen Bikita’s Legacy Anaya er hans mor.
Egentlig var det slet ikke meningen, at vi skulle beholde en han efter Anayas første kuld, men da der kom hele 9 hanner i kuldet, besluttede vi os hurtigt for en han, og det kunne kun være hr. Sort eller Baloo, som han kom til at hedde.

Lige nu er Baloo lige blevet 2 år her februar 2017. Han er  fuld af selvtillid, som man næsten kun kan blive, når man er elsket af både sin mor og mormor samt af os ikke at forglemme. Vi har store forventninger til ham. Han udvikler sig rigtigt fint, er kvik, lærenem og samarbejdsvillig, men stadig meget en rigtig Ridgeback, der hviler i sig selv, og ikke har noget behov for “at please”. Han har, som sin mor og mormor, et stort jagt-gen, som jeg håber at kunne bruge til noget fornuftigt i form af schweiss-sportræning. Jeg er også meget spændt på, hvor langt jeg kan komme med klikkertræning af ham. Foreløbig har han opnået titlen LP1 i lydighed.


Comments are closed.