Godt Nytår fra kennel Bikita’s Legacy

Tiden flyver afsted, og det er snart længe siden, jeg har fået opdateret hjemmesiden. Min tid har jeg udover mit alm. arbejde brugt på at dygtiggøre mig som hundetræner. Det er blevet til en Nose Work instruktør uddannelse med eksamen og diplom i efteråret fra Lorup Hundecenter og talrige træningstimer og weekend kurser, senest med Åsa Eriksson, som er blandt de allerbedste til hundelydighed herhjemme. En anden stor oplevelse var 3 dage med spændende foredrag og hunde-workshops ved ClickerExpo i Billund i november. Meget inspirerende, specielt fordi man i disse år arbejder meget med virkeligt at lade dyrene “være i kontrol”, så det er dem, der bestemmer, hvad de vil være med til. Det skal jeg lære mere om på et weekend kursus til marts. Måske slår jeg selv et kursus op efterfølgende, for jeg tror virkelig på, det er fremtiden i træningen af vores hunde.

Alle 3 hunde her har det godt og trives så fint med hinanden, at det er en daglig glæde at være vidne til. Nytårsaften kunne vi igen i år glæde os over 3 roligt sovende hunde, mens det bragede løs udenfor.

Her omkring årsskiftet har vi også fået søde julehilsner fra mange af vores hvalpekøbere, der (selvfølgelig) allesammen har fået verdens bedste hund 😉

Baloo og jeg var også en tur hos fotografen i november for at prøve, om vi kunne få nogle flotte studiebilleder. Det lykkedes over alt forventning, synes jeg.
Samtidig har vi kunne glæde os over svarene på de gentest, vi har fået taget her i efteråret. Anaya og Bikita skal ikke have flere hvalpe, (men vi har også fine gentest på dem) men først og fremmest ved vi nu, at Baloo er fri for sygdomsgener hvad angår DM, JME og EOAD 🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.