Pludselig var hele vores database forsvundet samt nye titler til Anaya

I sidste uge oplevede vi det ganske skræmmende, at hele denne database med alt indhold pludselig var slettet, uden nogen kunne forklare hvorfor. Lykkeligvis kunne Benny Fischer, som er “min” IT mand og ven, genskabe det hele ved hjælp af backup filer, så nu er vores hjemmeside så god som ny.
Der har iøvrigt ikke været meget tid til at opdatere hjemmeside længe. Til gengæld har jeg brugt masser af tid på træning og ikke mindst på min nye uddannelse til NoseWork instruktør. En grundig uddannelse hos Sanne Andersen, som er den, der har bragt NoseWork til Danmark fra USA, og hvor jeg sammen med 8 andre erfarne hundeinstruktører lærer om NoseWork både i teori og praksis. Jeg skal føre 2 kursister og deres hunde gennem et træningsforløb, jeg træner med mine egne 3 hunde og så skal jeg til efteråret til både en praktisk og teoretisk eksamen, inden jeg forhåbentligt kan føje titlen examineret NoseWork instruktør til CV’et.
Vores lille Anaya har i april fået 2 nye officielle titler til stambogen. Hun er blevet Rally Øvet Mester, og på specialudstillingen i RRK erhvervede hun sit  3. klubcertifikat, og kan nu kalde sig ikke blot Dansk Champion, men også Klubchampion ligesom sin mor Bikita.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.